Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за блъсната 147ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за блъсната 147ца

Здравейте,
    имам един странен въпрос към вас, но 1во да обесня за какво става дума: днес на леко хлъзгав път изгубих контрол над колата (алфа 147) и се завъртя и страничен удар. Резултатът е че цялата лява част е потрошена, леки поражения отпред главно отдолу и колата я оставих в Търговище, а се прибрах във Варна.
    Та въпросът: някой има ли идея кой сервиз във Варна или Търговище може да ми отдели достатъчно време и внимание да я вкарам и да разглобят което може да става? Също някой от вас ако лично би се занимавал с подобно нещо или иска да даде съвет, аз ще умувам. Като цяло обмислям вариант да взема платформа за 1 ден и да си я докарам, защото ме притеснява дали ще издържи 120км на теглене.
    А от колата това което видях е, че радиаторът се е откачил и влязъл към двигателя; течеше някакво масло, но малко и не мисля че е спукан картера; предните гуми вече не са много успоредни и лявата задна е леко наклонена- реших на 1во четене да не я дърпам до Варна. Но мисля че може да се извади двигател, помпа, турбина, разни др неща, ЕКУто е с ремап, гуми, волан, фабрично радио с диск и т.н.
    Знам че сам съм си виновен и добре че бях сам и няма други пострадали.
    Благодаря

Ми най добре вземи платформа и питай Pininfarina дали не иска да ти я вземе за части, нали прави наште белисими.Ако това питаш де.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
    X